Boost Camp med KLP

Itera arrangerte i august 2018 en helt spesiell "Boost Camp" for 45 av KLPs ledere og medarbeidere. Formålet var å gjøre KLP enda bedre på å realisere ideer i tverrfaglige team. 

KLP er Norges største pensjonsselskap med en lang historie som strekker seg helt tilbake til 1949. KLP og Itera har samarbeidet i mer enn 17 år, og har sammen gjennomført mange ulike prosjekter for å levere de beste tjenestene til KLPs medlemmer og kunder. 

 

KLP Boost camp_DSC04209.jpg KLP Boost camp_DSC04201.jpg

Boost Campen ble holdt på MESH i Oslo. 

 

Boost Camp for å bli enda bedre på å realisere ideer

KLP ønsker å levere tjenester raskt og effektivt til markedet. De vet at tverrfaglighet er en god katalysator for idéutvikling og innovasjon, og ønsket derfor å utfordre seg selv til å bli enda bedre på å jobbe i tverrfaglige team. For å sette fart på prosessen arrangerte Itera og KLP en workshop litt utenom det vanlige: 45 av KLPs ledere og medarbeidere som er involvert i KLPs digitale tjenester dykket i to hele dager ned i tverrfaglighetens mulighetsunivers på MESH i Oslo. 

 

KLP Boost camp_DSC04193.jpg KLP Boost camp_DSC04004.jpg

Anders Norås, CTO i Itera, og Line Svingen, Digital Business and Design i Itera. 

 

Reelle problemstillinger for en reell hverdag

Første dag besto av syv interaktive opplæringsmoduler med metoder og verktøy for å skape et felles fundament på tvers av fagdisipliner. Andre dag ble gruppen delt inn i tverrfaglige team for å identifisere og bearbeide ideer på reelle problemstillinger. En jury valgte ut beste idé og et vinnende team.

IMG_2351.JPG KLP Boost camp_DSC04224.jpg

Under hver modul fikk deltagerne tildelt et sett med hjelpekort. Kortene tar enkelt for seg hva feks. Design Thinking eller Lean Startup er, med tips til gjennomføring.

 

Modulene var:

  • Design Thinking
  • Business Model- og Value Proposition Design
  • Lean Startup
  • Problemdefinering
  • Historiefortelling
  • Agile Prosesser i praksis
  • Morgendagens teknologier

I tillegg ble det spilt inn en episode av podcasten "Iterasjoner", om det å jobbe i tverrfaglige team, som du kan høre her

 

KLP Boost camp_DSC04298.jpg 

Vinnerteamet etter to dager med inspirasjon og intens jobbing. 

 

Ny giv til arbeidshverdagen

Arrangementet skapte stor entusiasme og fikk svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Opplæringsmodulene fikk en gjennomsnittlig score på 4 av 5. Tilbakemeldingen fra KLPs ansatte har vært at campen var svært nyttig, og at dette kom til ha effekt på eget og kollegers arbeid fremover.

 

 

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for deg?

Kanskje Boost Camp er noe for dine ansatte? En slik workshop kan tilpasses slik at det passer deres behov, så nøl ikke med å ta kontakt for å høre mer. 

Vi blir glade for å høre fra deg!