Første doku-podcast om gründere

"6 months to start a startup" er en Shifter-podcast på 8 episoder som sendes høsten 2017. Den følger en gründers personlige reise, der hun leter etter svar på de kritiske spørsmålene og utfordringene man støter på når man forsøker å gjøre business ut av en idé.

Entreprenørskap er en del av Iteras DNA. Gjennom en mangeårig historie har Iteras kultur beholdt noe opprinnelig; nemlig egenskapene som handler om nysgjerrighet, gründerånd og vilje til å jobbe hardt for idéene vi tror på.

Selv om avstanden er stor mellom en gründer og et børsnotert, internasjonalt selskap er fellestrekkene tydelige. Itera engasjerer oss i et inspirerende, dynamisk oppstartsrelatert nettverk, der vi både bidrar med kompetanse og henter kunnskap og inspirasjon. Vi ønsker å bidra til å styrke næringslivets innovasjonsevne, og har derfor valgt å være samarbeidspartner med Shifter.no-podcasten "6 months to start a startup."

Christine med Ane Gjennestad (CCO). Foto: Shifter.no

Podcasten følger gründeren Christine Corkery Steinsholt "live" underveis i hennes reise. Målene med podcasten er å gi et ekte og realistisk bilde av hvordan det er å gå fra idé til lønnsomhet - med seiere og skuffelser, utfordringer og gjennombrudd, dilemmaer og ambisjoner.

Vi gleder oss til å følge hennes reise, og krysser fingrene for en ny, norsk innovasjonssuksess og eksportvare!