IT-drift

Two persons overlooking computer screens. Photo.

Oppetid og responstid, sikkerhet, brukersupport, datasentre, nettverk, databaser, lisenser, hardware og applikasjoner - la oss ta ansvaret for din IT-drift, så kan dere fokusere på forretningsdriften. 

Applikasjonene medarbeiderne dine bruker skal fungere problemfritt, enten brukerne foretrekker å jobbe på PC, på nettbrett eller på en smarttelefon. For at det skal skje, må driften av alt fra databaser, servere, nettverk og klientparken være strømlinjeformet og robust.

Vi er din IT-avdeling

Vi påtar oss gjerne rollen som din IT-avdeling. Vi tar ansvar for IT-drift, som innebærer alt fra datasentre, nettverk og smarttelefoner til brukersupport og lisenser.

Vi leverer et komplett tjenestespekter innen IT-drift - fra konsept, teknisk arkitektur, design og implementering av løsninger til vedlikehold, oppgraderinger, sikkerhet og brukersupport.

Vi leverer også et rikt sett tilleggstjenester som for eksempel applikasjonsforvaltning, lisensadministrasjon og kontraktsforvaltning.

IT-drift døgnet rundt

Vi har lang erfaring med å forvalte løsninger for alt fra mindre selskaper til store internasjonale konsern som har svært høye krav til tilgjengelighet og oppetid. Vår servicedesk er tilgjengelig hele døgnet, hele året. Du får ett kontaktpunkt å forholde deg til for alle typer henvendelser og problemstillinger tilknyttet driftsmiljøet i din organisasjon. Servicedesk er bemannet hele døgnet med teknisk kompetent personell som har ansvar for diagnose, problemløsning og brukerstøtte på applikasjonene i din organisasjon.

Anders Lyngstad

Kontakt

Anders Lyngstad

Teamleder Servicedesk

Anders.Lyngstad@itera.no

+47 950 77 596