Take-off for karrieren

Norconsults rekrutteringskampanje under UKA i Trondheim i oktober 2015 satt ny rekord i antall søknader.

Norconsult er Norges største – og en av de ledende – tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Tjenestene er rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, både nasjonalt og internasjonalt. Norconsult har mer enn 10 000 oppdrag i året og spennvidden er stor. Fra de store og synlige prestisjeoppdragene til de små, men viktige prosjektene som kan utgjøre hele forskjellen.

Kampanjen ble kalt Det store spennet, eller som det heter i annonseteksten: «Det er det store spennet som gjør det så spennende». Et utvalg store og små oppdrag ble satt i en sammenheng som trakk paralleller mellom dem og samtidig viste hvor utrolig varierte arbeidsoppgavene i Norconsult er. Underforstått: Dette er en arbeidsplass med muligheter! Kampanjen gikk som trykte og digitale annonser og boards. Den ble også brukt som visuelt uttrykk på Norconsults messestand under UKA.

I løpet av de fire ukene kampanjen gikk i Trondheim, hadde de ledige stillingene 5086 visninger på nett. Det kom inn 1299 søknader på stillingene. For Norconsult er det ny rekord i antall søknader innenfor et så kort tidsrom.

Kontaktperson

Merete Brekke Skara
Tlf. 930 92 874 / merete.brekke.skara@iteragazette.no