Digital transformasjon

En nordisk totalleverandør innen digitale tjenester og løsninger.

Web.jpg

Itera har arbeidet med digital transformasjon sammen med en lang rekke virksomheter i mange ulike sektorer, og har opparbeidet mye kompetanse og erfaring både på strategisk og operativt plan.

Les mer om samarbeidet vi har hatt med Storebrand, hvor vi utviklet systemløsning for kundedialog. Nysgjerrig på flere kundehistorier fra finanssektoren? Les mer her. 

Digital transformasjon er ikke et tema som primært angår IT-avdelingen, derimot innebærer slike prosesser radikale endringer for hele organisasjonen. Itera har derfor en holistisk tilnærming når vi samarbeider med kundene våre for å gjøre dem klare for endring og konkurransedyktige gjennom det digitale skiftet.

Blant annet jobber vi ved behov etter en bimodal tilnærming, når formålet er å gjøre det enklere for virksomheten å utforske og eksperimentere uten å tape tempo, slik at de utnytter sitt digitale potensiale til det fulle.

Ta kontakt!

Under har vi delt relevante kundehistorier og artikler som forteller mer. Og selvsagt; våre salgsledere er alltid tilgjengelige for å fortelle deg mer om hva vi kan gjøre for deg og din virksomhet.

Klikk her for å høre mer!